My followers

Friday, May 20, 2011

aku tarik diri

Assalamualaikum,



Aku join kadet koreksional last year. hmm kadet ni tak semua sekolah ada tau? sesetengah sekolah je ada sebab ni kadet baru :D Okay, bulan 6 ni sekolah aku ada buat kem, kem sekolah. aku nak join sangat kem tu tapi sayang nya kem sekolah tu buat masa cuti pulak. kalau aku ada pergi mana-mana cuti ni, thats mean aku tak dapat lah join kem sekolah. haiyakkk. kawan-kawan aku tanya aku confirm tak dapat pergi kem tu, aku pulak tak dapat nak jawab. so, susah-susah je aku nak serabutkan kepala aku ni baik aku tarik diri. biarlah, kalau aku tak pergi mana-mana and tak join kem ni macam aku rugi je kan? tapi nak buat macam mana. aku tak ada jawapan. parents aku tak confirm lagi nak pergi mana-mana. hope ada la ek? tak lah aku rasa rugi. hehehe :D

P/S: Malas aku nak update tapi aku nak update jugak.

No comments:

Post a Comment